Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
TM6

Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad

3.0 (2 valutazioni )

Ingredienti

  • 735 g pork belly meat, boneless, with rind
  • 45 - 60 g mustard
  • 7 pinches salt, divided, to taste
  • 2 - 3 pinches black pepper, ground
  • 15 g parsley leaf, fresh
  • 45 g extra virgin olive oil
  • 60 g caper, pickled, drained
  • 60 g freshly squeezed lemon juice
  • 995 g water
  • 255 g rice, white, long-grain
  • 285 g carrot, cut into half moons (1.5 cm)
  • 140 g red bell pepper, cut into pieces (2.5 cm)
  • 140 g yellow pepper, cut into pieces (1 in.)
  • 395 g zucchini, cut into pieces (2.5 cm)
  • 2 garlic clove
  • 140 g honey
  • 45 g tamari sauce
    o 45 g soy sauce

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
6195.9 kJ / 1480.9 kcal
Proteine
26.4 g
Carboidrati
97.9 g
Grassi
110 g
Grassi saturi
37.4 g
Fibre
6.3 g
Sodio
1520.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative