Dispositivi & accessori
Salmon with Vegetable Sauce
Prep. 10min
Totale 25min
4 portion
Ingredienti
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
11204.2 mg
Proteine
51.8 g
Calorie
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Grassi
40.7 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
13 g
Carboidrati
14.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Air-Fry Sensor
9 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Risotto bolognese
45min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Caprese Frittata
30min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Salt cod gratin
50min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Rice Cooker Brown Rice Salad
Nessuna valutazione
Tex-Mex Bowl
50min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min