Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
TM6 TM5

Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • non-stick spray oil
  • 60 g shallot, halved
  • 1 garlic clove
  • 30 g unsalted butter, divided
  • 200 g vegetable broth
  • 30 g white wine
  • 4 salmon fillet, fresh, skin on or skinless (approx. 6 oz ea.)
  • salt, to season
  • black pepper, ground, to season
  • 2 lemons, thinly sliced in rounds
  • 225 g zucchini
  • 225 g zucchini, yellow
  • 1 tbsp all purpose white flour
  • 15 g lemon juice
  • 2 tbsp caper, pickled, drained
  • dill, fresh, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3913.4 kJ / 935.3 kcal
Proteine
94.1 g
Carboidrati
11.1 g
Grassi
57.7 g
Fibre
2.6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative