Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 250 g eggplant, cut into pieces (2 cm)
- 120 g zucchini, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 2 tsp sea salt, plus extra to season
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g brown onion, cut into wedges (3 cm)
- 200 g red capsicum, cut into pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 tomatoes (approx. 150 g), ripe, cut into pieces (2 cm)
- 80 g pitted green Sicilian olives
- 30 g baby pickled capers, drained
- 70 g red wine vinegar
- 100 g tomato passata (see Tips)
- 15 g white sugar
- 40 g sultanas
- 4 skinless snapper fillets (approx. 550 g)
- 1 lemon, thinly sliced
- 20 g salted butter, cut into pieces
- ground black pepper, to season
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- 2 tbsp pine nuts, toasted, to serve
- bread of choice (gluten free if required), to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2443.9 kJ / 584.1 kcal
- Proteine
- 38.4 g
- Carboidrati
- 42.6 g
- Grassi
- 29.9 g
- Grassi saturi
- 7.5 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodio
- 2014 mg
Ricette alternative
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Easy lamb hotpot
2h
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min