Baked Salmon with Spiralized Courgettes
TM6

Baked Salmon with Spiralized Courgettes

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 800 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
  • 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)
  • 1 lemon, juice of ½ and 4 slices (5 mm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 20 g fresh parsley leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 4 garlic cloves
  • 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, 30 g oil reserved
  • ½ tsp ground cayenne pepper (opzionale)
  • 500 g water

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1753 kJ / 419 kcal
Proteine
36.6 g
Carboidrati
22.6 g
Grassi
21 g
Grassi saturi
4.8 g
Fibre
5.7 g
Sodio
469.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative