Beef stew with Red Peppers and Potatoes
TM6

Beef stew with Red Peppers and Potatoes

3.8 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 800 g potatoes, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
  • 15 g olive oil
  • 200 g red peppers, sliced (1 cm)
  • 3 Tbsp olive oil
  • 6 garlic cloves
  • 1500 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
  • 3 Tbsp plain flour
  • 200 g white wine
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp ground smoked paprika
  • 1 tsp dried oregano
  • 2 - 3 fresh bay leaves
  • 1 tsp fine sea salt
  • fresh parsley leaves, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1460.5 kJ / 349.1 kcal
Proteine
34.9 g
Carboidrati
20.3 g
Grassi
12.9 g
Grassi saturi
3.8 g
Fibre
2.5 g
Sodio
358.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative