Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
TM6 TM5 TM31

Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze

4.8 (6 valutazioni )

Ingredienti

Bundt

  • 110 g unsalted butter, cut into pieces
  • gluten free flour, to dust
  • 2 eggs
  • 140 g caster sugar
  • 10 g grapeseed oil
  • 100 g gluten free cornflour
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 pinch salt
  • ½ tsp gluten free baking powder

Lemon glaze

  • 75 g pure icing sugar
  • 10 g lemon juice

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1608.5 kJ / 384.4 kcal
Proteine
4 g
Carboidrati
51.9 g
Grassi
18.8 g
Grassi saturi
10.2 g
Fibre
1.5 g
Sodio
56.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative