![Vegetable potato salad with chicken Vegetable potato salad with chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154639.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 300 g carrots, cut in pieces
- 400 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 300 g potatoes, cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)
- 300 g fresh green beans, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 350 g chicken breast, skinless, diced (1-1.5 cm)
- ½ tsp ground pepper, plus extra to taste
- 250 g iceberg lettuce, leaves separated
- 150 g cream
- 20 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)
- 100 g fresh soybean sprouts (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Proteine
- 15 g
- Carboidrati
- 15 g
- Grassi
- 7 g
- Fibre
- 4.1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Rice Salad with Vegetables
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Noodle soup
35 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Pasta salad with vegetables
1 Std.
Lemon chicken
50 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min