Versioni compatibili
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pickled Vegetables (Sambal Kecap)
- 70 g desiccated coconut
- 130 g water, hot
- 250 g carrots, quartered lengthways
- 150 g echalion shallots (approx. 3 shallots), halved lengthways if large
- 50 g lime juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground black pepper
- 60 g kecap manis (see tip)
- 2 fresh chillies, deseeded if desired, thinly sliced
Chicken Satay (Sate Lilit Bali)
- 5 macadamia nuts
- 1 cm fresh galangal, peeled, sliced (2 mm) (opzionale)
- 1 tsp ground turmeric
- 2 fresh chillies, deseeded if desired, cut in pieces
- 200 g echalion shallots, halved
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 30 g sunflower oil
- 3 fresh makrut lime leaves, thinly sliced
-
2
Tbsp brown sugar
o caster sugar - 1 tsp fine sea salt
- 500 g chicken mince (see tip)
- 2 - 3 fresh lemon grass, 16 leaves separated (see tips)
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2468.5 kJ / 590 kcal
- Proteine
- 30.7 g
- Carboidrati
- 54.7 g
- Grassi
- 31 g
- Grassi saturi
- 13.7 g
- Fibre
- 12.7 g
- Sodio
- 1567.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Nessuna valutazione
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Whole fish curry
45min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Mutton Peratal
1h 25min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min