Versioni compatibili
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Proteine
- 10.8 g
- Carboidrati
- 23.5 g
- Grassi
- 19.6 g
- Grassi saturi
- 8.4 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodio
- 407.4 mg
Ricette alternative
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
"Marry me" chicken pasta
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Creamy vegetable rice
25min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Mushroom and kale risotto
55min