Dispositivi & accessori
Spiralized spicy pickled carrots
Prep. 20min
Totale 30min
3 jars
Ingredienti
-
carrots trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
white sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chilli sliced2
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill9 - 12 sprigs
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
115.2 mg
Proteine
2.8 g
Calorie
996.9 kJ /
238.3 kcal
Grassi
1.1 g
Fibre
5.5 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
54.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spiralize - Autumn/Winter
16 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40min
Versatile smooth soup
45min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
"Marry me" chicken pasta
35min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Spaghetti alla carbonara
30min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Creamy pistachio pasta
40min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
High Protein Egg Bake
20min