Pumpkin Pizza

Pumpkin Pizza

5.0 1 valutazione
Prep. 10min
Totale 2h
4 portions

Ingredienti

Dough
  • water room temperature
    220 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • strong white bread flour
    400 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Topping
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • onions thinly sliced (3 mm)
    280 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • brown sugar
    3 tsp
  • pumpkin flesh peeled, cut in pieces (2 cm)
    500 g
    butternut squash flesh, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • water
    400 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • dried mixed herbs
    1 tsp
  • strong white bread flour for dusting
  • rocket leaves for garnishing
    40 g

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 portion

Sodio 1356.5 mg
Proteine 28.6 g
Calorie 2936.2 kJ / 701.8 kcal
Grassi 24.3 g
Fibre 5.2 g
Grassi saturi 8.5 g
Carboidrati 93 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...