Versioni compatibili
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 25 g roasted almonds
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, cut into thirds
- 3 garlic cloves
- 1840 g water
- 100 g quinoa, well rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 225 g leek, white part only, cut into pieces
- 150 g celery, cut into pieces
- 400 g broccoli, cut into florets
- 120 g zucchini, trimmed and cut into pieces
- 300 g potato, peeled and cut into pieces
- 20 g Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp sunflower seeds
- 1 tsp dried chilli flakes
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 2 slices seeded wholemeal bread, toasted (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1930 kJ / 462.5 kcal
- Proteine
- 18 g
- Carboidrati
- 43 g
- Grassi
- 21 g
- Grassi saturi
- 3.3 g
- Fibre
- 14 g
- Sodio
- 114.5 mg
Ricette alternative
All in one bowl bolognese
40 min
Soba noodles
Pas d’évaluation
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Hash Browns
20 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Sushi Rice
1h 5min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chocolate lava pudding
40 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min