Dispositivi & accessori
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
Prep. 5min
Totale 25min
8 portions
Ingredienti
-
wholemeal self-raising flour plus extra to dust300 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)250 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
272.5 mg
Proteine
6.8 g
Calorie
757.5 kJ /
181.3 kcal
Grassi
3.3 g
Fibre
4.3 g
Grassi saturi
1.8 g
Carboidrati
28.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
ABC butter
30min
Rum balls
35min
Freeform bread with filling
1h 35min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Macadamia Chocolate Cookies
45min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Red velvet cake
2h 20min
2 ingredient dough
30min
Souvlaki lamb couscous salad
25min