Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Orange cake
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 1 orange, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Lemon cake
- 1 lemon, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Citrus cream cheese icing
- 375 g cream cheese, cut into pieces
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 450 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 lemon, zest only, no white pith
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4385.6 kJ / 1044.2 kcal
- Proteine
- 11.9 g
- Carboidrati
- 109.6 g
- Grassi
- 64.3 g
- Grassi saturi
- 39.9 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodio
- 538.2 mg
Ricette alternative
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 Std. 50 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Nessuna valutazione
Classic trifle
4h
Figs with spiced custard and nougat cream
40 Min
Caribbean carrot cake
2h 10 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Lemonade scones
25 min
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Lime sour cream bundt cake
50min
Delicious lemon pudding
55min
Better banana cake
45 Min