Versioni compatibili
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Voorbereiding
- 100 g rijst vermicelli noedels
- warm water, om te weken
- 50 g geroosterde gezouten pinda's
- 70 g uien
- 15 g verse koriander
Gestoomde garnalen en vermicelli rijst noedels
- 500 g water
- 500 g gepelde rauwe garnalen, vers of bevroren, ontdooid indien bevroren
- 1 tl zout
Pulled pork met hoi sin pindasaus
- 200 g water
- 70 g pindakaas
- 70 g hoi sin saus
- 350 g olie
- 600 g varkenshaasje, in stukken (3 cm)
- 30 g sinaasappelsap
- 1 sinaasappel, in vieren, ongeschild
- 2 tl zout
- 5 pimentbessen
- 5 takjes verse tijm
- koud water, om te spoelen
Vinaigrette voor salade van pulled pork
- 30 g witte azijn
- 1 tl zout
Portie van tacos met carnitas
- 8 tortillas (± 200 g)
- 2 el olie, om te frituren
- ½ tl zout
- 1 avocado, in blokjes (± 1-2 cm) (opzionale)
- 2 limoenen
- 50 g verse tomatensalsa
Portie loempia's met pulled pork
- 500 g water
- 200 g rijstpapier
- 20 g verse muntblaadjes
- 200 g groene slabladeren
- 100 g wortelen, in staafjes (± 0,5 x 5 cm)
- 100 g komkommers, in staafjes (± 0,5 x 5 cm)
- 100 g rode paprika's, in staafjes (± 0,5 x 5 cm)
Portie salade van pulled pork
- 200 g mozzarella
- 200 g groene slabladeren, in stukken (2-3 cm)
- 250 g zwarte bonen, gehele, uit blik, uitgelekt
- 2 tomaten, in blokjes (± 2 cm)
- 250 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2819.1 kJ / 673.8 kcal
- Proteine
- 29.7 g
- Carboidrati
- 42.4 g
- Grassi
- 44.5 g
- Grassi saturi
- 6.5 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodio
- 1434.6 mg
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