Dispositivi & accessori
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Prep. 20min
Totale 40min
4 portie
Ingredienti
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
434.9 mg
Proteine
28 g
Calorie
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Grassi
31.3 g
Fibre
15.1 g
Grassi saturi
9.1 g
Carboidrati
79.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Lunch box
12 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Speltbrood
Nessuna valutazione
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nessuna valutazione
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nessuna valutazione
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nessuna valutazione
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Pizza met fruit en yoghurt
Nessuna valutazione
Cashew cheddarkaas
Nessuna valutazione
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Nessuna valutazione
Sangria
10min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Roggebroodjes
12h
Creatief Basisbrood
45min