Dispositivi & accessori
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Prep. 10min
Totale 35min
4 porties
Ingredienti
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
728.3 mg
Proteine
44.3 g
Calorie
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Grassi
62.3 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
33.5 g
Carboidrati
2.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
De Friend® in de zomer
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Zalm mozaïek
Nessuna valutazione
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nessuna valutazione
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Romige courgettensoep
35min
Nougat-koekjes
Nessuna valutazione
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Dim sum 'Sieuw mai'
Nessuna valutazione
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Confituur van ananas en gember
40min