Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Slow-cooked Beef Short Rib
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g shallot, halved
- 35 g leek, white part only
- 35 g sunflower oil
- 250 g beef meat pieces, sinew free
- 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
- 1200 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water (opzionale)
Beetroot Purée
- 150 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g red wine
- 80 g beetroot juice
- 10 g apple cider vinegar
- 10 g caster sugar
Cippolini Onions
- 1000 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g salt
-
3
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
o spring onions, large, white bulb only
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 5212 kJ / 1245.7 kcal
- Proteine
- 53.6 g
- Carboidrati
- 25.8 g
- Grassi
- 102.5 g
- Grassi saturi
- 46.8 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodio
- 2262.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
No ratings
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2h 20min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Three-milk Cake
2h
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Simple Turkey Gravy
25 min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
No ratings
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min