Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g yellow capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 100 g red capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed
- 120 g red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically
- 100 g zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed
- 200 g canned chopped tomatoes
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2639.5 kJ / 630.9 kcal
- Proteine
- 26.1 g
- Carboidrati
- 84.4 g
- Grassi
- 20.9 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodio
- 797.4 mg
Ricette alternative
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter, TM6)
72 Std. 30 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 Min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Chile con queso cob loaf
40 Min