Dispositivi & accessori
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 10min
Totale 1h 10min
880 g
Ingredienti
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 880 g
Sodio
2871.1 mg
Proteine
10 g
Calorie
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Grassi
1.4 g
Fibre
17.7 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
95.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Homemade toasted muesli
30min
Lemon curd
20min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Shredded Lettuce
10min
Tomato relish
2h 10min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Mushroom risotto
30min
Blended mixed vegetable soup
45min
No fail mash potato
20min
Tomato passata
1h 40min