Beef stock paste
TM6

Beef stock paste

5.0 (25 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g extra virgin olive oil
  • 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 100 g brown onion, cut into quarters
  • 50 g tomato paste
  • 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
  • 100 g rock salt
  • 30 g red wine
  • 1 dried bay leaf
  • 300 g beef mince

Valori nutritivi
per 600 g
Calorie
6169.9 kJ / 1474.6 kcal
Proteine
65.5 g
Carboidrati
68.5 g
Grassi
102.9 g
Grassi saturi
29.8 g
Fibre
22.3 g
Sodio
39207.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative