Chicken stock paste
TM6 TM5

Chicken stock paste

4.9 (455 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces, partially frozen
  • 300 g mixed white roots and vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g rock salt
  • 120 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove
  • 5 coriander seeds

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
105 kJ / 25 kcal
Proteine
3.1 g
Carboidrati
0.7 g
Grassi
0.9 g
Grassi saturi
0.3 g
Fibre
0.8 g
Sodio
2876.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative