Dispositivi & accessori
Spinach and smoked salmon roulade
Prep. 15min
Totale 24h 35min
15 portions
Ingredienti
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
418.2 mg
Proteine
8.7 g
Calorie
493.4 kJ /
117.5 kcal
Grassi
8.8 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
4.6 g
Carboidrati
0.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Savoury Christmas
19 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Stilton and Walnut Pâté
5min
Ukrainian chebureks
1h 35min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Polenta
1h
Citrus and spice spider web cheesecake
6h 10min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Festive camembert wreath
1h 50min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Tuna dip
15min