Hungarian Mushroom Soup
TM6 TM5

Hungarian Mushroom Soup

4.2 (96 valutazioni )

Ingredienti

  • 7 oz yellow onions, quartered
  • 1 oz unsalted butter, in pieces
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 tbsp smoked paprika
  • 2 tsp sweet paprika
  • 2 tsp turmeric powder
  • 18 oz fresh mushrooms (e.g. cremini, button, boletes), sliced
  • 1 ½ oz white wine
  • 18 oz water
  • 8 oz whole milk
  • 2 tsp vegetable stock paste
  • 1 ½ tsp dried dill
  • 1 tbsp tomato paste
  • 2 tsp lemon juice, freshly squeezed (opzionale)
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 4 sprigs fresh dill, to serve
  • 4 tbsp sour cream, to serve
  • 1 lemon, sliced, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
785.8 kJ / 187.8 kcal
Proteine
7.3 g
Carboidrati
15.5 g
Grassi
11.5 g
Grassi saturi
6.8 g
Fibre
3.4 g
Sodio
350.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative