Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 35 g olive oil
- 200 g leeks, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots, diced (1.5 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 600 g whole rabbit, skinless, head removed, cut in small pieces (see tip)
- 100 g water
- 15 g plain flour
- 200 g turnips, diced (1.5 cm)
- 200 g savoy cabbage leaves, cut in pieces
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bouquet garni (bay leaves, rosemary and thyme), approx. 25 g (see tip)
- 500 g sweet potatoes, cut in pieces (approx. 1,5 cm)
- 500 g tinned large white beans (e.g. cannellini, haricot, butter beans)
- 1 piece fresh turmeric (approx. 5 cm), sliced
-
300
g fresh green peas
o frozen green peas, defrosted - 200 - 250 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Proteine
- 34 g
- Carboidrati
- 60 g
- Grassi
- 13 g
- Grassi saturi
- 2.7 g
- Fibre
- 14 g
- Sodio
- 1037 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Pumpkin soup
35min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25min
Creamy Pea Soup
40min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Festive Baguette
3 Std. 45 Min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Baby-friendly Roasted Red Pepper Houmous
50 min
Monkfish and prawn soup
1h
Curried Butternut Cream Soup
35min