Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 300 g wild rice
- 1150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 150 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 350 g button mushrooms, quartered
- 125 g dry white wine
- 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
- 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
o ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 30 g cornflour
- 100 g single cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2540 kJ / 606 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 64 g
- Grassi
- 21 g
- Grassi saturi
- 8.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salt Cod Gratin
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min