Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Glazed Cauliflower Florets
- 1 cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
- 2 Tbsp vegetable oil
- 1 garlic clove
- 50 g agave syrup
- 25 g soy sauce
- 35 g water
-
10
g sriracha sauce
o chilli sauce, any type - 5 g cornflour
Cauliflower Cream Soup
- 80 g onions, quartered
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 700 g water
- 200 g whipping cream
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1424 kJ / 339 kcal
- Proteine
- 9 g
- Carboidrati
- 24 g
- Grassi
- 21 g
- Grassi saturi
- 9 g
- Fibre
- 7.1 g
- Sodio
- 1471 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Irish Potato Soup
35min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1 Std. 40 Min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Watercress and Oat Soup
35min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min