Dispositivi & accessori
Sushi donuts
Prep. 10min
Totale 50min
8 pieces
Ingredienti
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 8 pieces
Sodio
3635.7 mg
Proteine
45 g
Calorie
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Grassi
59.5 g
Fibre
16 g
Grassi saturi
10.2 g
Carboidrati
238.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fusion Kitchen
14 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Seafood Kimchi Udon Soup
Nessuna valutazione
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Nessuna valutazione
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Caramel Brownies
1h 20min
Mango frozen yogurt
5min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Chocolate dragée cookies
50min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Nessuna valutazione
Braised Eggs
Nessuna valutazione
Chicken Nuggets
45min
Hokkaido Cupcakes
45min