Dispositivi & accessori
Brioche buns baked in a cast iron pot
Prep. 15min
Totale 2h
10 portions
Ingredienti
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
410.9 mg
Proteine
7 g
Calorie
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Grassi
9 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
4.9 g
Carboidrati
35 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Baking bread in cast iron
6 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Simple Mixing Bread
3h 20min
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Classic madeleines
24h 30min
Hojicha Canelé
1h 20min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Poppy Seed Snails
2h 30min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Artisan potato bread
2h 5min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35min
Vanilla Madeleines
1h 30min