Cauliflower soup with bacon dust
TM6 TM5

Cauliflower soup with bacon dust

4.7 (517 valutazioni )

Ingredienti

Bacon dust

  • 150 g rindless bacon rashers

Cauliflower soup

  • 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 900 g water
  • 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 950 g cauliflower, cut into small florets (3 cm)
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 25 g butter or olive oil, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
725.5 kJ / 172.7 kcal
Proteine
12.9 g
Carboidrati
4.6 g
Grassi
10.3 g
Grassi saturi
5.4 g
Fibre
5.5 g
Sodio
1069.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative