Dispositivi & accessori
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
Prep. 5min
Totale 1h 45min
2 portions
Ingredienti
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip), reserving the pod for later use1
Poached Pears
-
red wine fruity and light720 g
-
golden caster sugar100 g
-
honey1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon sticks halved2
-
cloves3
-
Conference pears peeled2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
96 mg
Proteine
11 g
Calorie
3818 kJ /
913 kcal
Grassi
13 g
Fibre
7.6 g
Grassi saturi
5.5 g
Carboidrati
127 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Calendar 2022
12 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Spiced Eggnog
4h 30min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Cranberry Chutney
25min
Tarte Tatin
1h
Walnut Brittle
1h 30min
Sticky Toffee Puddings
1h
Chorizo Garlic Butter
3h 5min
Hollandaise Sauce
15min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Sautéed Onions (300 g)
20min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16h