Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Rajčatová omáčka
- 1000 gramů rajčat, napůl
- 4 stroužky česneku
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 2 čajové lžičky oregána
Ricottová omáčka
- 150 gramů Parmazánu, na kousky
- 500 gramů ricotta sýru
- 1 vejce
- 250 gramů mraženého špenátu, sekaného, rozmrazeného
Těstoviny
- 500 gramů lasagní, plátky (17x 8 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 3200 kJ / 764 kcal
- Proteine
- 44 g
- Carboidrati
- 52 g
- Grassi
- 37 g
- Fibre
- 2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Farfalle v italských barvách
30min
Cizrnové karbanátky
11 godz. 10 min
Vejce ve falafelu s jogurtovou omáčkou
50 min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 godz. 20 min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1 godz. 30 min