Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica) necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica). Ulteriori informazioni

Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
TM6

Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

4.0 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
  • 20 g stale bread, torn in pieces
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 10 g dry white wine
  • 2 pinches ground white pepper
  • 2 Tbsp olive oil
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    o 1 tsp ascorbic acid powder
  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 75 g double cream
  • 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
881 kJ / 211 kcal
Proteine
10 g
Carboidrati
5 g
Grassi
16 g
Grassi saturi
7 g
Fibre
0.2 g
Sodio
169 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative