![Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bbf8699a-1bb1-4d45-b4d5-292e363d2d2e/Derivates/b2b016d8-fe94-44bc-b270-cf9ffc1c0ad0.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 881 kJ / 211 kcal
- Proteine
- 10 g
- Carboidrati
- 5 g
- Grassi
- 16 g
- Grassi saturi
- 7 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodio
- 169 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min
Creamy Mushrooms
35min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 分钟
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Sous-vide Miso Aubergine
40 分钟
Orange Liqueur Zabaglione
15 分钟
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1sa 45 dk
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1小时 20 分钟