Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
TM6

Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus

3.5 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
  • 2 tl zout
  • ¾ tl gemalen peper
  • 4 takjes verse tijm
  • 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • 50 g sjalotten
  • 1 - 2 takjes verse dragon
  • 50 g droge witte wijn
  • 1 el witte wijnazijn
  • 200 g boter, in stukken, en 1 el om te bakken
  • 4 eierdooiers

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
2926 kJ / 698 kcal
Proteine
46 g
Carboidrati
1 g
Grassi
56 g
Grassi saturi
32 g
Fibre
0.4 g
Sodio
93 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative