Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
TM6

Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse

4.3 (7 valutazioni )

Ingredienti

Witte chocolade mousse

  • 70 g 'Crêpe Dentelle' koekjes
  • 200 g room, min. 30% vet, koud
  • 100 g witte chocolade, in stukken
  • ¼ vanillestokje, geschraapt
  • 200 g roomkaas

Sous-vide aardbeien

  • 400 g aardbeien, gehalveerd
  • ¼ tl gemalen kaneel (opzionale)
  • 2 stukken sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)
  • 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
1615 kJ / 386 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
23 g
Grassi
29 g
Grassi saturi
17 g
Fibre
1.5 g
Sodio
159 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative