Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g uien, in stukken
- 1 tl zout, en iets meer om af te kruiden
- 20 g verse dille
- 20 g verse peterseliebladeren
- 40 g ciderazijn
- 80 g graanmosterd
- 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 40 g crème fraîche, 15% v.g
- gemalen peper, volgens eigen smaak
- 80 g knolselderij, geschild
- 2 groene appels
- 150 g witloof
- 1 el zonnebloemolie
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1857 kJ / 443 kcal
- Proteine
- 37 g
- Carboidrati
- 25 g
- Grassi
- 19 g
- Grassi saturi
- 5 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodio
- 488 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45 min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nessuna valutazione
Minestrone
45min
Gebakken aardappelpuree monsters
Nessuna valutazione
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2j 10 menit
Quenelles met waterkerssaus
2h 45 min
Zoete of hartige pannenkoeken
Nessuna valutazione
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kabeljauw met citrusboter
50min