Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
TM6

Sous-vide varkenskotelet en appelsalade

4.5 (2 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g uien, in stukken
  • 1 tl zout, en iets meer om af te kruiden
  • 20 g verse dille
  • 20 g verse peterseliebladeren
  • 40 g ciderazijn
  • 80 g graanmosterd
  • 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
  • 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • 40 g crème fraîche, 15% v.g
  • gemalen peper, volgens eigen smaak
  • 80 g knolselderij, geschild
  • 2 groene appels
  • 150 g witloof
  • 1 el zonnebloemolie

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
1857 kJ / 443 kcal
Proteine
37 g
Carboidrati
25 g
Grassi
19 g
Grassi saturi
5 g
Fibre
6.5 g
Sodio
488 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative