Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce

Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce

4.8 16 valutazioni
Prep. 25min
Totale 35min
4 portions

Ingredienti

Salmon and Potatoes
  • fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
    4
  • lemon finely grated zest and juice
    1
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • water
    500 g
  • potatoes cut in pieces (2-3 cm)
    600 g
Mushroom Cream Sauce
  • shallots halved
    100 g
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    10 g
  • dry white wine
    50 g
  • double cream
    50 g
  • cream cheese
    200 g
  • fresh button mushrooms sliced
    300 g
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 660 kcal / 2763 kJ
Proteine 45 g
Grassi 48 g
Carboidrati 27 g
Fibre 4 g
Grassi saturi 17 g
Sodio 1137 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...