Versioni compatibili
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Cashew Nuts
- 150 g cashew nuts
- water, for soaking
Chilli Sauce
- 1 garlic clove
- 1 red chilli, halved
- 120 g onions, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 25 g light brown sugar
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
o ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- 30 g chipotle paste
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 5 g freshly squeezed lemon juice, or to taste
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages
- 15 g chia seeds
- 50 g water
- 125 g chestnut mushrooms
- 100 g wholemeal bread, vegan, torn in pieces
- 150 g firm tofu, cut in pieces
- 125 g cooked chestnuts, peeled
- 50 g red onion, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 1 red chilli, halved
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 25 g vegan cheese, grated
-
20
g tamari
o light soy sauce
Root Veg Mash
- 400 g parsnips, peeled, diced (2 cm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 100 g carrots, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 250 g frozen peas
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 15 g olive oil
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3187 kJ / 762 kcal
- Proteine
- 27 g
- Carboidrati
- 78 g
- Grassi
- 34 g
- Grassi saturi
- 7 g
- Sodio
- 1437 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Vegan Gravy
45 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min