Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
TM6 TM5

Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream

4.5 (238 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g aubergines (approx. 2), diced (2 cm)
  • 50 g olive oil
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 ¼ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
  • 3 pinches ground black pepper
  • 1 garlic clove
  • 50 g cashew nuts
  • 175 g almond milk (see tip)
  • 1 tsp lemon juice
  • 125 g onions, quartered
  • 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 ½ Tbsp harissa paste
  • 800 g tinned chopped tomatoes
  • 200 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
  • 150 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
  • 125 g fresh baby spinach

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1540 kJ / 370 kcal
Proteine
10 g
Carboidrati
29 g
Grassi
21 g
Grassi saturi
3.5 g
Sodio
916 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative