Dispositivi & accessori
Stir-fried Vegetable Mixture
Prep. 15min
Totale 30min
450 g
Ingredienti
-
25 g olive oiloil25 g
-
green and red peppers cut in strips (5 cm long, 5 mm thick)200 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
carrots cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 450 g
Sodio
115.5 mg
Proteine
4.5 g
Calorie
1580.5 kJ /
377.8 kcal
Grassi
26 g
Fibre
9.9 g
Grassi saturi
3.6 g
Carboidrati
35.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40min
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Sautéed Prawns
15min
Browned Beef Strips
15min