![Sous-vide strawberries with white chocolate mousse Sous-vide strawberries with white chocolate mousse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c874f736-376c-45fc-ba14-ec7a4467ddbe/Derivates/575b39da-47b9-430c-97a5-c48856c5031d.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Proteine
- 5.6 g
- Carboidrati
- 32.7 g
- Grassi
- 36.8 g
- Grassi saturi
- 21.2 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodio
- 272.1 mg
Ricette alternative
Salted caramel sauce
40min
Lemon curd (TM6)
15min
Honeycomb
1h 30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Individual Pineapple Cheesecakes
3h 50 min
Peanut brittle
1h 30min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Crème caramels
7 Std. 45 Min