Dispositivi & accessori
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Prep. 5min
Totale 15min
2 bottle
Ingredienti
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 2 bottle
Sodio
1050 mg
Proteine
63 g
Calorie
2729 kJ /
652 kcal
Grassi
44 g
Fibre
0 g
Grassi saturi
15 g
Carboidrati
0 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Basic Meat & Seafood
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Sous-vide Artichokes
55min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Browning Pork Strips
15min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéed Cauliflower
25min