Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast

Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast

4.5 31 valutazioni
Prep. 20min
Totale 1h 50min
2 portions

Ingredienti

Filling
  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 oz
  • yellow onions cut into pieces
    6 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • salt
    ¾ tsp
    1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh spinach leaves
    5 oz
  • marinated artichoke hearts drained
    20 oz
  • cream cheese in pieces
    4 ½ oz
    3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
  • water
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 12 oz ea.)
    2
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • fresh parsley to garnish

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 826 kcal / 3456 kJ
Proteine 86 g
Grassi 34 g
Carboidrati 50 g
Fibre 18 g
Grassi saturi 12 g
Sodio 3024 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...