Dispositivi & accessori
Sumac and Tahini Houmous
Prep. 5min
Totale 10min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
268 mg
Proteine
7 g
Calorie
1436 kJ /
347 kcal
Grassi
27 g
Grassi saturi
4 g
Carboidrati
16 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Post-partum
8 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Leftover Vegetable Houmous
10 Min
Coconut Dhal
20 Min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Basil Pesto
10 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Best Basic Houmous
5 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min