Dispositivi & accessori
Vegan "Crab" Cakes
Prep. 35min
Totale 1h 10min
10 pieces
Ingredienti
"Crab" Cakes
-
chickpeas (15 oz can), liquid reserved1 can
-
nori sheet crumbled, in pieces1
-
dried parsley1 tbsp
-
dried dill2 tsp
-
Old Bay Seasoning®2 tsp
-
salt½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
vegan mayonnaise2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
hearts of palm (14 oz), drained1 can
-
panko bread crumbs1 ½ oz
Sriracha Vegan Mayonnaise
-
vegan mayonnaise3 oz
-
sriracha1 tbsp
-
vegetable oil to fry
-
ground paprika (opzionale) to sprinkle
-
fresh dill to garnish
-
lemon cut in wedges1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
547 mg
Proteine
4 g
Calorie
469 kJ /
112 kcal
Grassi
6 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
12 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Everyday Vegan
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Lentil Loaf
1h 10min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Black Bean Walnut Patties
35min
Tofu Ramen Bowl
55min
Vegan Macaroni and Cheese
5h