Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1122 kJ / 267 kcal
- Proteine
- 14 g
- Carboidrati
- 22 g
- Grassi
- 12 g
Nelle collection
Ricette alternative
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Mini kerstboompjes
45 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Ninguna valoración
Gerookte zalm sneetjes
Ninguna valoración
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Ninguna valoración
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Romige erwtensoep
40min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min