Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
TM6

Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen

4.6 (5 valutazioni )

Ingredienti

Eieren

  • 6 eieren, medium (53-63 g), koud
  • water, te vullen tot 1L

Knolselder-wortelsalade

  • 300 g knolselder, in stukken (2 cm)
  • 300 g wortelen, in stukken (2 cm)
  • 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
  • 20 g mayonaise
  • 10 g vers geperst citroensap
  • 10 g honing
  • 1 tl zout
  • 2 snuifjes gemalen witte peper

Schotse eieren

  • 50 g sjalot, gehalveerd
  • 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
  • 600 g rundsvlees, ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
  • 2 ei, medium (53-63 g)
  • 15 g mosterd
  • 70 g paneermeel
  • 1 ½ tl zout
  • ½ tl gemalen witte peper
  • 20 g bloem, om te bestrooien
  • 1500 g frituurolie

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
1933 kJ / 462 kcal
Proteine
32.8 g
Carboidrati
24.8 g
Grassi
26 g
Grassi saturi
5.7 g
Fibre
3.3 g
Sodio
742 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative