Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
TM6 TM5

Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa

4.6 (33 valutazioni )

Ingredienti

Spice Rub

  • 2 Tbsp dried onion flakes
  • 1 Tbsp dried fennel seeds
  • 1 Tbsp dried thyme
  • 1 Tbsp dried sage
  • 1 Tbsp smoked paprika
  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp garlic powder

Salmon and Salsa

  • 4 fresh salmon fillets, skin on (approx. 135 g each)
  • olive oil, for frying
  • ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if desired, to taste
  • 5 spring onions, cut in pieces (2 cm)
  • 15 g fresh coriander leaves
  • 480 g ripe tomatoes, quartered
  • ½ tsp fine sea salt
  • 260 g tinned sweetcorn, drained
  • 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 3 limes, 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
  • 1 avocado, large, sliced
    o 2 avocados, small, sliced

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2495 kJ / 599 kcal
Proteine
33 g
Carboidrati
25 g
Grassi
37 g
Grassi saturi
7 g
Sodio
550 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative