Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Proteine
- 52.3 g
- Carboidrati
- 4.4 g
- Grassi
- 19.5 g
- Grassi saturi
- 3.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodio
- 1147.1 mg
Ricette alternative
Garlic prawns
25 min
Prawn and chicken laksa
40min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Asian-style mussels
30min
Baked masala fish
1h 15 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Tom kha prawns
25 min
Coconut fish curry
1h 10min