Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Proteine
- 52.3 g
- Carboidrati
- 4.4 g
- Grassi
- 19.5 g
- Grassi saturi
- 3.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodio
- 1147.1 mg
Ricette alternative
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Prawn and mushroom crepes
50min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Asian-style mussels
30 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Baked masala fish
1h 15min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min