![Fragrant whole barbecued fish Fragrant whole barbecued fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44ffbc7c-08a7-4e94-9d30-62c87ee48470/Derivates/ca464941-613f-417b-b7e6-2ff828bb317f.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Proteine
- 52.3 g
- Carboidrati
- 4.4 g
- Grassi
- 19.5 g
- Grassi saturi
- 3.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodio
- 1147.1 mg
Ricette alternative
Wonton soup
1小时
Sambal udang
50min
Tom kha prawns
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Baked masala fish
1h 15min
Miso salmon broth
40 分钟
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 分钟
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 分钟
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min